BUREŠOVÁ, Pavla. Kvalita služeb v gastronomii a hotelnictví. 2013.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Kvalita služeb v gastronomii a hotelnictví
Název anglicky Quality of services in the catering and hotel industry
Autoři BUREŠOVÁ, Pavla.
Vydání 2013.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Uspořádání workshopu
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky catering, gastronomie, hotel, kvalita, čaj, víno
Klíčová slova anglicky catering, gastronomy, hotel, quality, tea, wine
Změnil Změnila: Ing. Pavla Burešová, Ph.D., učo 6832. Změněno: 8. 11. 2013 08:44.
VytisknoutZobrazeno: 5. 7. 2024 02:34