W 2013

Kvalita služeb v gastronomii a hotelnictví

BUREŠOVÁ, Pavla

Základní údaje

Originální název

Kvalita služeb v gastronomii a hotelnictví

Název anglicky

Quality of services in the catering and hotel industry

Autoři

BUREŠOVÁ, Pavla

Vydání

2013

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Uspořádání workshopu

Obor

21101 Food and beverages

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova česky

catering, gastronomie, hotel, kvalita, čaj, víno

Klíčová slova anglicky

catering, gastronomy, hotel, quality, tea, wine
Změněno: 8. 11. 2013 08:44, Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
Zobrazeno: 5. 11. 2024 10:25