Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
@book{11505, author = {Burešová, Pavla and Zimáková, Blanka and Čertík, Miroslav and Hán, Jan}, address = {Praha}, keywords = {Beverages Catering Gastronomy Menu Services}, howpublished = {tištěná verze "print"}, language = {cze}, location = {Praha}, isbn = {978-80-7478-498-9}, publisher = {Wolters Kluwer}, title = {Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie; Gastronomické služby}, url = {http://obchod.wolterskluwer.cz/cz/vybrane-kapitoly-z-hotelnictvi-a-gastronomie-svazek-prvni-gastronomicke-sluzby.p1514.html}, year = {2014} }
TY - BOOK ID - 11505 AU - Burešová, Pavla - Zimáková, Blanka - Čertík, Miroslav - Hán, Jan PY - 2014 TI - Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie; Gastronomické služby VL - první vydání PB - Wolters Kluwer CY - Praha SN - 9788074784989 KW - Beverages Catering Gastronomy Menu Services UR - http://obchod.wolterskluwer.cz/cz/vybrane-kapitoly-z-hotelnictvi-a-gastronomie-svazek-prvni-gastronomicke-sluzby.p1514.html L2 - http://obchod.wolterskluwer.cz/cz/vybrane-kapitoly-z-hotelnictvi-a-gastronomie-svazek-prvni-gastronomicke-sluzby.p1514.html N2 - Kniha zahrnuje vedle popisu historického vývoje gastronomie především kapitoly zaměřené na jednotlivé aspekty podnikání v gastronomii, organizační strukturu, pracovníky, formy prodeje, vytváření nabídky. Autoři se zaměřili na části věnované banketní a cateringové nabídce, nápojové gastronomii, nákupu zboží a výrobě pokrmů. Pozornost je věnována také přípravě provozu, technice obsluhy, nárokům na hygienické standardy a principům řízení kvality služeb. Poslední část textu se zabývá institucionálním stravováním. ER -
BUREŠOVÁ, Pavla, Blanka ZIMÁKOVÁ, Miroslav ČERTÍK a Jan HÁN. \textit{Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie; Gastronomické služby}. Praha: Wolters Kluwer, 2014, 156 s. první vydání. ISBN~978-80-7478-498-9.
|