B 2014

Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie; Gastronomické služby

BUREŠOVÁ, Pavla, Blanka ZIMÁKOVÁ, Miroslav ČERTÍK and Jan HÁN

Basic information

Original name

Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie; Gastronomické služby

Name in Czech

Vybrané kapitoly z hotelnictví a gastronomie; Gastronomické služby

Name (in English)

Gastronomy Services

Authors

BUREŠOVÁ, Pavla (203 Czech Republic, guarantor, belonging to the institution), Blanka ZIMÁKOVÁ (203 Czech Republic), Miroslav ČERTÍK (203 Czech Republic) and Jan HÁN (203 Czech Republic)

Edition

Praha, 156 pp. první vydání, 2014

Publisher

Wolters Kluwer

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Odborná kniha

Field of Study

50300 5.3 Education

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

Publication form

printed version "print"

References:

Odborná publikace s podtitulem Gastronomické služby vychází jako první svazek série věnované problematice hotelnictví a gastronomie. Cílem této série je nejen publikovat moderní teoretické i praktické poznatky z oblasti realizace ubytovacích a gastronomi

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

ISBN

978-80-7478-498-9

Keywords (in Czech)

Catering, gastronomie, nápoje, menu, servis

Keywords in English

Beverages Catering Gastronomy Menu Services

Tags

Reviewed
Změněno: 28/3/2015 08:54, Ing. Pavla Burešová, Ph.D.

Abstract

ORIG EN

V originále

Kniha zahrnuje vedle popisu historického vývoje gastronomie především kapitoly zaměřené na jednotlivé aspekty podnikání v gastronomii, organizační strukturu, pracovníky, formy prodeje, vytváření nabídky. Autoři se zaměřili na části věnované banketní a cateringové nabídce, nápojové gastronomii, nákupu zboží a výrobě pokrmů. Pozornost je věnována také přípravě provozu, technice obsluhy, nárokům na hygienické standardy a principům řízení kvality služeb. Poslední část textu se zabývá institucionálním stravováním.

In English

Presented text is suitable for everyone who is interested in getting knowledge of providing gastronomic and catering services, those who serve guests, or those who is in direct contact with customer.
Displayed: 23/11/2024 02:11