2014
Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie
BUREŠOVÁ, Pavla a Vlastimil FICZákladní údaje
Originální název
Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie
Název česky
Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie
Autoři
BUREŠOVÁ, Pavla a Vlastimil FIC
Vydání
1. vyd. Český Těšín, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Ústav technologie a mikrobiologie potravin, od s. 95-121, 14 s. Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie, 2014
Nakladatel
2 Theta
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Kapitola resp. kapitoly v odborné knize
Obor
21101 Food and beverages
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání
tištěná verze "print"
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
ISBN
978-80-86380-71-1
Klíčová slova česky
víno * výroba vína * analýza potravin * sommelierství
Klíčová slova anglicky
Wine, Wine production, Analysis, Food Sommelier
Příznaky
Recenzováno
Změněno: 18. 8. 2014 09:02, Ing. Pavla Burešová, Ph.D.