BUREŠOVÁ, Pavla a Vlastimil FIC. Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie. In Český Těšín : 2 Theta. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Ústav technologie a mikrobiologie potravin. 1. vyd. Český Těšín: 2 Theta, 2014, s. 95-121, 14 s. Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie. ISBN 978-80-86380-71-1.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie
Název česky Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie
Autoři BUREŠOVÁ, Pavla a Vlastimil FIC.
Vydání 1. vyd. Český Těšín, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Ústav technologie a mikrobiologie potravin, od s. 95-121, 14 s. Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie, 2014.
Nakladatel 2 Theta
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Kapitola resp. kapitoly v odborné knize
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání tištěná verze "print"
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
ISBN 978-80-86380-71-1
Klíčová slova česky víno * výroba vína * analýza potravin * sommelierství
Klíčová slova anglicky Wine, Wine production, Analysis, Food Sommelier
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnila: Ing. Pavla Burešová, Ph.D., učo 6832. Změněno: 18. 8. 2014 09:02.
VytisknoutZobrazeno: 5. 7. 2024 02:58