2014
Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie
BUREŠOVÁ, Pavla and Vlastimil FICBasic information
Original name
Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie
Name in Czech
Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie
Authors
BUREŠOVÁ, Pavla and Vlastimil FIC
Edition
1. vyd. Český Těšín, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Ústav technologie a mikrobiologie potravin, p. 95-121, 14 pp. Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie, 2014
Publisher
2 Theta
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Chapter(s) of a specialized book
Field of Study
21101 Food and beverages
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
is not subject to a state or trade secret
Publication form
printed version "print"
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
ISBN
978-80-86380-71-1
Keywords (in Czech)
víno * výroba vína * analýza potravin * sommelierství
Keywords in English
Wine, Wine production, Analysis, Food Sommelier
Tags
Reviewed
Changed: 18/8/2014 09:02, Ing. Pavla Burešová, Ph.D.