C 2014

Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie

BUREŠOVÁ, Pavla and Vlastimil FIC

Basic information

Original name

Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie

Name in Czech

Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie

Authors

BUREŠOVÁ, Pavla and Vlastimil FIC

Edition

1. vyd. Český Těšín, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Ústav technologie a mikrobiologie potravin, p. 95-121, 14 pp. Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie, 2014

Publisher

2 Theta

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Chapter(s) of a specialized book

Field of Study

21101 Food and beverages

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

is not subject to a state or trade secret

Publication form

printed version "print"

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

ISBN

978-80-86380-71-1

Keywords (in Czech)

víno * výroba vína * analýza potravin * sommelierství

Keywords in English

Wine, Wine production, Analysis, Food Sommelier

Tags

Reviewed
Changed: 18/8/2014 09:02, Ing. Pavla Burešová, Ph.D.