Detailed Information on Publication Record
2014
Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie
BUREŠOVÁ, Pavla and Vlastimil FICBasic information
Original name
Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie
Name in Czech
Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie
Authors
BUREŠOVÁ, Pavla and Vlastimil FIC
Edition
1. vyd. Český Těšín, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Ústav technologie a mikrobiologie potravin, p. 95-121, 14 pp. Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie, 2014
Publisher
2 Theta
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Kapitola resp. kapitoly v odborné knize
Field of Study
21101 Food and beverages
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
Publication form
printed version "print"
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
ISBN
978-80-86380-71-1
Keywords (in Czech)
víno * výroba vína * analýza potravin * sommelierství
Keywords in English
Wine, Wine production, Analysis, Food Sommelier
Tags
Reviewed
Změněno: 18/8/2014 09:02, Ing. Pavla Burešová, Ph.D.