C 2014

Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie

BUREŠOVÁ, Pavla and Vlastimil FIC

Basic information

Original name

Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie

Name in Czech

Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie

Authors

BUREŠOVÁ, Pavla and Vlastimil FIC

Edition

1. vyd. Český Těšín, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Ústav technologie a mikrobiologie potravin, p. 95-121, 14 pp. Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie, 2014

Publisher

2 Theta

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Kapitola resp. kapitoly v odborné knize

Field of Study

21101 Food and beverages

Country of publisher

Czech Republic

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

Publication form

printed version "print"

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

ISBN

978-80-86380-71-1

Keywords (in Czech)

víno * výroba vína * analýza potravin * sommelierství

Keywords in English

Wine, Wine production, Analysis, Food Sommelier

Tags

Reviewed
Změněno: 18/8/2014 09:02, Ing. Pavla Burešová, Ph.D.