BUREŠOVÁ, Pavla and Vlastimil FIC. Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie. In Český Těšín : 2 Theta. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Ústav technologie a mikrobiologie potravin. 1st ed. Český Těšín: 2 Theta, 2014, p. 95-121, 14 pp. Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie. ISBN 978-80-86380-71-1.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie
Name in Czech Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie
Authors BUREŠOVÁ, Pavla and Vlastimil FIC.
Edition 1. vyd. Český Těšín, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Ústav technologie a mikrobiologie potravin, p. 95-121, 14 pp. Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie, 2014.
Publisher 2 Theta
Other information
Original language Czech
Type of outcome Chapter(s) of a specialized book
Field of Study 21101 Food and beverages
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
Publication form printed version "print"
Organization unit University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
ISBN 978-80-86380-71-1
Keywords (in Czech) víno * výroba vína * analýza potravin * sommelierství
Keywords in English Wine, Wine production, Analysis, Food Sommelier
Tags Reviewed
Changed by Changed by: Ing. Pavla Burešová, Ph.D., učo 6832. Changed: 18/8/2014 09:02.
PrintDisplayed: 5/7/2024 14:49