C
2014
Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie
BUREŠOVÁ, Pavla a Vlastimil FIC
Základní údaje
Originální název
Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie
Název česky
Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie
Autoři
BUREŠOVÁ, Pavla a Vlastimil FIC
Vydání
1. vyd. Český Těšín, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Ústav technologie a mikrobiologie potravin, od s. 95-121, 14 s. Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie, 2014
Další údaje
Typ výsledku
Kapitola resp. kapitoly v odborné knize
Obor
21101 Food and beverages
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání
tištěná verze "print"
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
víno * výroba vína * analýza potravin * sommelierství
Klíčová slova anglicky
Wine, Wine production, Analysis, Food Sommelier
Zobrazeno: 4. 11. 2024 23:35