C 2014

Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie

BUREŠOVÁ, Pavla a Vlastimil FIC

Základní údaje

Originální název

Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie

Název česky

Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie

Autoři

BUREŠOVÁ, Pavla a Vlastimil FIC

Vydání

1. vyd. Český Těšín, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Ústav technologie a mikrobiologie potravin, od s. 95-121, 14 s. Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie, 2014

Nakladatel

2 Theta

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Kapitola resp. kapitoly v odborné knize

Obor

21101 Food and beverages

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Forma vydání

tištěná verze "print"

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

ISBN

978-80-86380-71-1

Klíčová slova česky

víno * výroba vína * analýza potravin * sommelierství

Klíčová slova anglicky

Wine, Wine production, Analysis, Food Sommelier

Příznaky

Recenzováno
Změněno: 18. 8. 2014 09:02, Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
Zobrazeno: 10. 11. 2024 00:10