p 2014

Provozní praxe: Cesta potravin od příjmu k hostovi

ZIMÁKOVÁ, Blanka

Základní údaje

Originální název

Provozní praxe: Cesta potravin od příjmu k hostovi

Autoři

ZIMÁKOVÁ, Blanka

Vydání

Seminář: Organizace provozu společného stravování, nebezpečí a rizika jejich realizace, 2014

Další údaje

Typ výsledku

Vyžádané přednášky

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Změněno: 20. 11. 2014 08:50, Ing. Blanka Zimáková

Anotace

V originále

Seminář, který se konal na Ministerstvu zemědělství ČR, byl určen pro kontrolní pracovníky Státní zemědělské a potravinářské inspekce
Zobrazeno: 31. 10. 2024 11:57