ZIMÁKOVÁ, Blanka. Provozní praxe: Cesta potravin od příjmu k hostovi. In Seminář: Organizace provozu společného stravování, nebezpečí a rizika jejich realizace. 2014.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Provozní praxe: Cesta potravin od příjmu k hostovi
Autoři ZIMÁKOVÁ, Blanka.
Vydání Seminář: Organizace provozu společného stravování, nebezpečí a rizika jejich realizace, 2014.
Další údaje
Typ výsledku Vyžádané přednášky
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Změnil Změnila: Ing. Blanka Zimáková, učo 4169. Změněno: 20. 11. 2014 08:50.
Anotace
Seminář, který se konal na Ministerstvu zemědělství ČR, byl určen pro kontrolní pracovníky Státní zemědělské a potravinářské inspekce
VytisknoutZobrazeno: 5. 7. 2024 03:26