2014
Podnikatelský koncept v oboru "Hospitality"
ČERTÍK, MiroslavBasic information
Original name
Podnikatelský koncept v oboru "Hospitality"
Name in Czech
Podnikatelský koncept v oboru "Hospitality"
Name (in English)
Business concept in the field of "Hospitality"
Authors
ČERTÍK, Miroslav
Edition
Karviná, Sborník recenzovaných příspěvků. 3. Mezinárodní vědecká konference cestovní ruch, hotelnictví a lázeňství ve světle vědeckého výzkumu a praxe, p. 59-66, 8 pp. 2014
Publisher
Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Proceedings paper
Field of Study
50600 5.6 Political science
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
is not subject to a state or trade secret
Publication form
storage medium (CD, DVD, flash disk)
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
ISBN
978-80-7248-955-8
Keywords (in Czech)
dojmová kvalita, hygiena, lokalita, organizační struktura, pasport, podnikání, podnikatelský koncept, služba, technická kvalita
Keywords in English
image, hygiene, location, organizational structure, passport, business, business concept, service, technical quality
Tags
International impact, Reviewed
Links
WD-37-07-2, research and development project.
Changed: 21/5/2015 09:01, Ing. Veronika Studničková
V originále
Článek rozebírá využití podnikatelského konceptu v podnicích oboru hospitality. Jsou popsány jednotlivé prvky konceptu včetně jejich vzájemné souvislosti. Pozornost je věnována možnosti modifikací těchto prvků, zejména organizační struktury, technické a dojmové kvality. Na základě analýzy prvků konceptu jsou naznačena některá řešení jejich větší využitelnosti v podnikové sféře.
In English
The article analyzes the use of a business concept for enterprises operating in the hospitality industry. Different elements are described along with their relationships to each other. Attention is paid to the possibility of modifying these elements, in particular organizational structure, technical quality, and image. Based on the analysis of the elements of the concept, several solutions are proposed for their greater utilization in the business sector.