BUREŠOVÁ, Pavla a Jana ROTTOVÁ. Oblíbenost růžových vín v gastronomii. COT media – COT Business. 2015, 0708/2015, s. 14-15, 92 s. ISSN 1212-4281. Dostupné z: https://dx.doi.org/.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Oblíbenost růžových vín v gastronomii
Autoři BUREŠOVÁ, Pavla a Jana ROTTOVÁ.
Vydání COT media – COT Business, 2015, 1212-4281.
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Obor 21101 Food and beverages
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
WWW URL
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Doi http://dx.doi.org/
Změnil Změnila: Ing. Pavla Burešová, Ph.D., učo 6832. Změněno: 7. 7. 2015 15:33.
VytisknoutZobrazeno: 5. 7. 2024 03:32