2015
Klamavé praktiky v gastronomii; Etická pravidla při prodeji a nabídce pokrmů a nápojů
ZIMÁKOVÁ, BlankaBasic information
Original name
Klamavé praktiky v gastronomii; Etická pravidla při prodeji a nabídce pokrmů a nápojů
Name in Czech
Klamavé praktiky v gastronomii; Etická pravidla při prodeji a nabídce pokrmů a nápojů
Authors
ZIMÁKOVÁ, Blanka
Edition
Školení pro kontrolní pracovníky SZPI, ústřední inspektorát SZPI, Brno, 2015
Other information
Type of outcome
Requested lectures
Confidentiality degree
is not subject to a state or trade secret
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Changed: 7/9/2015 11:52, Ing. Blanka Zimáková
Abstract
V originále
Vyžádaná přednáška: Téma: Klamavé praktiky v gastronomii a Školení pro kontrolní pracovníky SZPI, ústřední inspektorát SZPI, Brno, 30.6.2015