p 2015

Klamavé praktiky v gastronomii; Etická pravidla při prodeji a nabídce pokrmů a nápojů

ZIMÁKOVÁ, Blanka

Basic information

Original name

Klamavé praktiky v gastronomii; Etická pravidla při prodeji a nabídce pokrmů a nápojů

Name in Czech

Klamavé praktiky v gastronomii; Etická pravidla při prodeji a nabídce pokrmů a nápojů

Authors

ZIMÁKOVÁ, Blanka

Edition

Školení pro kontrolní pracovníky SZPI, ústřední inspektorát SZPI, Brno, 2015

Other information

Type of outcome

Requested lectures

Confidentiality degree

is not subject to a state or trade secret

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Changed: 7/9/2015 11:52, Ing. Blanka Zimáková

Abstract

V originále

Vyžádaná přednáška: Téma: Klamavé praktiky v gastronomii a Školení pro kontrolní pracovníky SZPI, ústřední inspektorát SZPI, Brno, 30.6.2015