ZIMÁKOVÁ, Blanka. Klamavé praktiky v gastronomii; Etická pravidla při prodeji a nabídce pokrmů a nápojů. In Školení pro kontrolní pracovníky SZPI, ústřední inspektorát SZPI, Brno. 2015.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Klamavé praktiky v gastronomii; Etická pravidla při prodeji a nabídce pokrmů a nápojů
Název česky Klamavé praktiky v gastronomii; Etická pravidla při prodeji a nabídce pokrmů a nápojů
Autoři ZIMÁKOVÁ, Blanka.
Vydání Školení pro kontrolní pracovníky SZPI, ústřední inspektorát SZPI, Brno, 2015.
Další údaje
Typ výsledku Vyžádané přednášky
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Změnil Změnila: Ing. Blanka Zimáková, učo 4169. Změněno: 7. 9. 2015 11:52.
Anotace
Vyžádaná přednáška: Téma: Klamavé praktiky v gastronomii a Školení pro kontrolní pracovníky SZPI, ústřední inspektorát SZPI, Brno, 30.6.2015
VytisknoutZobrazeno: 5. 7. 2024 02:21