2015
Klamavé praktiky v gastronomii; Etická pravidla při prodeji a nabídce pokrmů a nápojů
ZIMÁKOVÁ, BlankaZákladní údaje
Originální název
Klamavé praktiky v gastronomii; Etická pravidla při prodeji a nabídce pokrmů a nápojů
Název česky
Klamavé praktiky v gastronomii; Etická pravidla při prodeji a nabídce pokrmů a nápojů
Autoři
ZIMÁKOVÁ, Blanka
Vydání
Školení pro kontrolní pracovníky SZPI, ústřední inspektorát SZPI, Brno, 2015
Další údaje
Typ výsledku
Vyžádané přednášky
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Změněno: 7. 9. 2015 11:52, Ing. Blanka Zimáková
Anotace
V originále
Vyžádaná přednáška: Téma: Klamavé praktiky v gastronomii a Školení pro kontrolní pracovníky SZPI, ústřední inspektorát SZPI, Brno, 30.6.2015