p 2015

Klamavé praktiky v gastronomii; Etická pravidla při prodeji a nabídce pokrmů a nápojů

ZIMÁKOVÁ, Blanka

Basic information

Original name

Klamavé praktiky v gastronomii; Etická pravidla při prodeji a nabídce pokrmů a nápojů

Name in Czech

Klamavé praktiky v gastronomii; Etická pravidla při prodeji a nabídce pokrmů a nápojů

Authors

ZIMÁKOVÁ, Blanka

Edition

Školení pro kontrolní pracovníky SZPI, ústřední inspektorát SZPI, Brno, 2015

Other information

Type of outcome

Vyžádané přednášky

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Změněno: 7/9/2015 11:52, Ing. Blanka Zimáková

Abstract

V originále

Vyžádaná přednáška: Téma: Klamavé praktiky v gastronomii a Školení pro kontrolní pracovníky SZPI, ústřední inspektorát SZPI, Brno, 30.6.2015
Displayed: 9/11/2024 18:45