ZIMÁKOVÁ, Blanka. Klamavé praktiky v gastronomii; Etická pravidla při prodeji a nabídce pokrmů a nápojů. In Školení pro kontrolní pracovníky SZPI, ústřední inspektorát SZPI, Brno. 2015.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Klamavé praktiky v gastronomii; Etická pravidla při prodeji a nabídce pokrmů a nápojů
Name in Czech Klamavé praktiky v gastronomii; Etická pravidla při prodeji a nabídce pokrmů a nápojů
Authors ZIMÁKOVÁ, Blanka.
Edition Školení pro kontrolní pracovníky SZPI, ústřední inspektorát SZPI, Brno, 2015.
Other information
Type of outcome Requested lectures
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
Organization unit University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Changed by Changed by: Ing. Blanka Zimáková, učo 4169. Changed: 7/9/2015 11:52.
Abstract
Vyžádaná přednáška: Téma: Klamavé praktiky v gastronomii a Školení pro kontrolní pracovníky SZPI, ústřední inspektorát SZPI, Brno, 30.6.2015
PrintDisplayed: 5/7/2024 15:03