p
2015
Klamavé praktiky v gastronomii; Etická pravidla při prodeji a nabídce pokrmů a nápojů
ZIMÁKOVÁ, Blanka
Operations
Citovat
Print
Basic information
Original name
Klamavé praktiky v gastronomii; Etická pravidla při prodeji a nabídce pokrmů a nápojů
Name in Czech
Klamavé praktiky v gastronomii; Etická pravidla při prodeji a nabídce pokrmů a nápojů
Authors
ZIMÁKOVÁ, Blanka
Edition
Školení pro kontrolní pracovníky SZPI, ústřední inspektorát SZPI, Brno, 2015
Other information
Type of outcome
Vyžádané přednášky
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Změněno: 7/9/2015 11:52,
Ing. Blanka Zimáková
Abstract
V originále
Vyžádaná přednáška: Téma: Klamavé praktiky v gastronomii a Školení pro kontrolní pracovníky SZPI, ústřední inspektorát SZPI, Brno, 30.6.2015
Displayed:
5/11/2024 03:21