p 2015

Klamavé praktiky v gastronomii; Etická pravidla při prodeji a nabídce pokrmů a nápojů

ZIMÁKOVÁ, Blanka

Základní údaje

Originální název

Klamavé praktiky v gastronomii; Etická pravidla při prodeji a nabídce pokrmů a nápojů

Název česky

Klamavé praktiky v gastronomii; Etická pravidla při prodeji a nabídce pokrmů a nápojů

Autoři

ZIMÁKOVÁ, Blanka

Vydání

Školení pro kontrolní pracovníky SZPI, ústřední inspektorát SZPI, Brno, 2015

Další údaje

Typ výsledku

Vyžádané přednášky

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Změněno: 7. 9. 2015 11:52, Ing. Blanka Zimáková

Anotace

V originále

Vyžádaná přednáška: Téma: Klamavé praktiky v gastronomii a Školení pro kontrolní pracovníky SZPI, ústřední inspektorát SZPI, Brno, 30.6.2015
Zobrazeno: 4. 11. 2024 23:32