p 2015

Klamavé praktiky v gastronomii, Nejčastější problematické komodity, které jsou při přípravě pokrmů nahrazovány jinými, zpravidla levnějšími

VINŠ, Zbyněk

Základní údaje

Originální název

Klamavé praktiky v gastronomii, Nejčastější problematické komodity, které jsou při přípravě pokrmů nahrazovány jinými, zpravidla levnějšími

Název česky

Klamavé praktiky v gastronomii, Nejčastější problematické komodity, které jsou při přípravě pokrmů nahrazovány jinými, zpravidla levnějšími

Autoři

VINŠ, Zbyněk

Vydání

Školení pro kontrolní pracovníky SZPI, ústřední inspektorát SZPI, Brno,2015, 2015

Další údaje

Typ výsledku

Vyžádané přednášky

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Změněno: 7. 9. 2015 22:53, Ing. Zbyněk Vinš
Zobrazeno: 9. 11. 2024 15:11