VINŠ, Zbyněk. Klamavé praktiky v gastronomii, Nejčastější problematické komodity, které jsou při přípravě pokrmů nahrazovány jinými, zpravidla levnějšími. In Školení pro kontrolní pracovníky SZPI, ústřední inspektorát SZPI, Brno,2015. 2015. |
Other formats:
BibTeX
LaTeX
RIS
@misc{14427, author = {Vinš, Zbyněk}, booktitle = {Školení pro kontrolní pracovníky SZPI, ústřední inspektorát SZPI, Brno,2015}, title = {Klamavé praktiky v gastronomii, Nejčastější problematické komodity, které jsou při přípravě pokrmů nahrazovány jinými, zpravidla levnějšími}, year = {2015} }
TY - SLIDE ID - 14427 AU - Vinš, Zbyněk PY - 2015 TI - Klamavé praktiky v gastronomii, Nejčastější problematické komodity, které jsou při přípravě pokrmů nahrazovány jinými, zpravidla levnějšími ER -
VINŠ, Zbyněk. Klamavé praktiky v gastronomii, Nejčastější problematické komodity, které jsou při přípravě pokrmů nahrazovány jinými, zpravidla levnějšími. In \textit{Školení pro kontrolní pracovníky SZPI, ústřední inspektorát SZPI, Brno,2015}. 2015.
|