VINŠ, Zbyněk. Klamavé praktiky v gastronomii, Nejčastější problematické komodity, které jsou při přípravě pokrmů nahrazovány jinými, zpravidla levnějšími. In Školení pro kontrolní pracovníky SZPI, ústřední inspektorát SZPI, Brno,2015. 2015.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Klamavé praktiky v gastronomii, Nejčastější problematické komodity, které jsou při přípravě pokrmů nahrazovány jinými, zpravidla levnějšími
Name in Czech Klamavé praktiky v gastronomii, Nejčastější problematické komodity, které jsou při přípravě pokrmů nahrazovány jinými, zpravidla levnějšími
Authors VINŠ, Zbyněk.
Edition Školení pro kontrolní pracovníky SZPI, ústřední inspektorát SZPI, Brno,2015, 2015.
Other information
Type of outcome Requested lectures
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
Organization unit University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Changed by Changed by: Ing. Zbyněk Vinš, učo 4175. Changed: 7/9/2015 22:53.
PrintDisplayed: 5/7/2024 15:16