p 2015

Klamavé praktiky v gastronomii, Nejčastější problematické komodity, které jsou při přípravě pokrmů nahrazovány jinými, zpravidla levnějšími

VINŠ, Zbyněk

Basic information

Original name

Klamavé praktiky v gastronomii, Nejčastější problematické komodity, které jsou při přípravě pokrmů nahrazovány jinými, zpravidla levnějšími

Name in Czech

Klamavé praktiky v gastronomii, Nejčastější problematické komodity, které jsou při přípravě pokrmů nahrazovány jinými, zpravidla levnějšími

Authors

VINŠ, Zbyněk

Edition

Školení pro kontrolní pracovníky SZPI, ústřední inspektorát SZPI, Brno,2015, 2015

Other information

Type of outcome

Vyžádané přednášky

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Změněno: 7/9/2015 22:53, Ing. Zbyněk Vinš
Displayed: 22/11/2024 21:16