CHROMÝ, Jan. Brzdy výuky zdravé výživy s využíváním ICT. Media4u Magazine. Praha, 2015, roč. 12, č. 3, s. 13-17. ISSN 1214-9187.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Brzdy výuky zdravé výživy s využíváním ICT
Název česky Brzdy výuky zdravé výživy s využíváním ICT
Název anglicky Brakes for teaching healthy eating with using ICT
Autoři CHROMÝ, Jan.
Vydání Media4u Magazine, Praha, 2015, 1214-9187.
Další údaje
Typ výsledku Článek v odborném periodiku
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Klíčová slova česky výživa, složení, zdraví, ICT, výuka
Klíčová slova anglicky nutrition, composition, health, ICT, education
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnil: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D., učo 4147. Změněno: 15. 9. 2015 09:39.
Anotace
Zdravá výživa je zásadní podmínkou normálního vývoje člověka. V lékařské literatuře lze najít jako východisko doporučené denní složení stravy z hlediska chemických prvků, vitamínů, minerálních látek atd. S využitím ICT je možné porovnávat skutečné a optimální hodnoty ve sledované výživě. Článek bohužel ukazuje, že zásadní problém je někde jinde a není jednoduché ho překonat.
VytisknoutZobrazeno: 9. 7. 2024 04:45