CHROMÝ, Jan. Brzdy výuky zdravé výživy s využíváním ICT (Brakes for teaching healthy eating with using ICT). Media4u Magazine. Praha, 2015, vol. 12, No 3, p. 13-17. ISSN 1214-9187.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Brzdy výuky zdravé výživy s využíváním ICT
Name in Czech Brzdy výuky zdravé výživy s využíváním ICT
Name (in English) Brakes for teaching healthy eating with using ICT
Authors CHROMÝ, Jan.
Edition Media4u Magazine, Praha, 2015, 1214-9187.
Other information
Type of outcome Article in a journal
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
Keywords (in Czech) výživa, složení, zdraví, ICT, výuka
Keywords in English nutrition, composition, health, ICT, education
Tags Reviewed
Changed by Changed by: Ing. Bc. Jan Chromý, Ph.D., učo 4147. Changed: 15/9/2015 09:39.
Abstract
Zdravá výživa je zásadní podmínkou normálního vývoje člověka. V lékařské literatuře lze najít jako východisko doporučené denní složení stravy z hlediska chemických prvků, vitamínů, minerálních látek atd. S využitím ICT je možné porovnávat skutečné a optimální hodnoty ve sledované výživě. Článek bohužel ukazuje, že zásadní problém je někde jinde a není jednoduché ho překonat.
PrintDisplayed: 21/7/2024 20:28