PIRAS, Claudia. Culinaria Italia. 2. vyd. Praha: Slovart, 2008, 496 s. ISBN 978-80-7391-135-5. |
Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
|
Základní údaje | |
---|---|
Originální název | Culinaria Italia |
Název česky | Culinaria Itálie: kulinární průvodce |
Autoři | PIRAS, Claudia. |
Vydání | 2. vyd. Praha, 496 s. 2008. |
Nakladatel | Slovart |
Další údaje | |
---|---|
Typ výsledku | Odborná kniha |
Utajení | není předmětem státního či obchodního tajemství |
Organizační jednotka | University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. |
ISBN | 978-80-7391-135-5 |
Změnil | Změnil: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Změněno: 19. 9. 2015 19:51. |
VytisknoutZobrazeno: 6. 10. 2024 01:49