VINŠ, Zbyněk. Recenzní posudek odborné publikace - Burešová, P. Tremlová, B. Hygiena a technologie v gastronomii. Svazek 1. Brno: 978-80-7305-765-7, 2015, 107 s.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Recenzní posudek odborné publikace - Burešová, P. Tremlová, B. Hygiena a technologie v gastronomii.
Autoři VINŠ, Zbyněk.
Vydání Svazek 1. Brno, 107 s. 2015.
Nakladatel 978-80-7305-765-7
Další údaje
Originální jazyk čeština
Typ výsledku Editorství odborné knihy
Obor 30304 Public and environmental health
Stát vydavatele Česká republika
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání tištěná verze "print"
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova anglicky Hygiena a technologie v gastronomii.
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnil: Ing. Zbyněk Vinš, učo 4175. Změněno: 16. 12. 2015 14:03.
VytisknoutZobrazeno: 17. 5. 2024 06:05