t
2015
Recenzní posudek odborné publikace - Burešová, P. Tremlová, B. Hygiena a technologie v gastronomii.
VINŠ, Zbyněk
Operace
Citovat
Vytisknout
Základní údaje
Originální název
Recenzní posudek odborné publikace - Burešová, P. Tremlová, B. Hygiena a technologie v gastronomii.
Autoři
VINŠ, Zbyněk
Vydání
Svazek 1. Brno, 107 s. 2015
Nakladatel
978-80-7305-765-7
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Editorství odborné knihy
Obor
30304 Public and environmental health
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání
tištěná verze "print"
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova anglicky
Hygiena a technologie v gastronomii.
Příznaky
Recenzováno
Změněno: 16. 12. 2015 14:03,
Ing. Zbyněk Vinš
Zobrazeno:
26. 12. 2024 20:22