t 2015

Recenzní posudek odborné publikace - Burešová, P. Tremlová, B. Hygiena a technologie v gastronomii.

VINŠ, Zbyněk

Základní údaje

Originální název

Recenzní posudek odborné publikace - Burešová, P. Tremlová, B. Hygiena a technologie v gastronomii.

Autoři

VINŠ, Zbyněk

Vydání

Svazek 1. Brno, 107 s. 2015

Nakladatel

978-80-7305-765-7

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Editorství odborné knihy

Obor

30304 Public and environmental health

Stát vydavatele

Česká republika

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Forma vydání

tištěná verze "print"

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova anglicky

Hygiena a technologie v gastronomii.

Příznaky

Recenzováno
Změněno: 16. 12. 2015 14:03, Ing. Zbyněk Vinš
Zobrazeno: 5. 11. 2024 10:24