2016
Institucionální stravování není podmínkou pro rozvoj cestovního ruchu, ale jeho úloha je nezastupitelná
ZIMÁKOVÁ, BlankaZákladní údaje
Originální název
Institucionální stravování není podmínkou pro rozvoj cestovního ruchu, ale jeho úloha je nezastupitelná
Název česky
Institucionální stravování není podmínkou pro rozvoj cestovního ruchu, ale jeho úloha je nezastupitelná
Autoři
ZIMÁKOVÁ, Blanka
Vydání
1. vyd. Karviná, Sborník recenzovaných příspěvků - 5. Mezinárodní vědecká konference - Aktuální trendy lázeňství, hotelnictví a turismu - 23. -24. března 2016 KARVINÁ, od s. 270 - 277, 290 s. 2016
Nakladatel
Slezská univerzita Opava, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Další údaje
Typ výsledku
Stať ve sborníku
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání
paměťový nosič (CD, DVD, flash disk)
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
ISBN
978-80-7510-203-4
Klíčová slova česky
Společné stravování, formy stravování, specifika, odlišnosti
Klíčová slova anglicky
Forms of catering, restaurant catering, institutional catering, specifics, differences
Příznaky
Recenzováno
Změněno: 10. 10. 2016 10:58, Ing. Blanka Zimáková