D 2016

Institucionální stravování není podmínkou pro rozvoj cestovního ruchu, ale jeho úloha je nezastupitelná

ZIMÁKOVÁ, Blanka

Základní údaje

Originální název

Institucionální stravování není podmínkou pro rozvoj cestovního ruchu, ale jeho úloha je nezastupitelná

Název česky

Institucionální stravování není podmínkou pro rozvoj cestovního ruchu, ale jeho úloha je nezastupitelná

Autoři

ZIMÁKOVÁ, Blanka

Vydání

1. vyd. Karviná, Sborník recenzovaných příspěvků - 5. Mezinárodní vědecká konference - Aktuální trendy lázeňství, hotelnictví a turismu - 23. -24. března 2016 KARVINÁ, od s. 270 - 277, 290 s. 2016

Nakladatel

Slezská univerzita Opava, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné

Další údaje

Typ výsledku

Stať ve sborníku

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Forma vydání

paměťový nosič (CD, DVD, flash disk)

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

ISBN

978-80-7510-203-4

Klíčová slova česky

Společné stravování, formy stravování, specifika, odlišnosti

Klíčová slova anglicky

Forms of catering, restaurant catering, institutional catering, specifics, differences

Příznaky

Recenzováno
Změněno: 10. 10. 2016 10:58, Ing. Blanka Zimáková
Zobrazeno: 2. 11. 2024 19:53