Other formats:
BibTeX
LaTeX
RIS
@inproceedings{16545, author = {Zimáková, Blanka}, address = {Karviná}, booktitle = {Sborník recenzovaných příspěvků - 5. Mezinárodní vědecká konference - Aktuální trendy lázeňství, hotelnictví a turismu - 23. -24. března 2016 KARVINÁ}, edition = {1.}, editor = {Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné}, keywords = {Forms of catering, restaurant catering, institutional catering, specifics, differences}, howpublished = {paměťový nosič}, location = {Karviná}, isbn = {978-80-7510-203-4}, note = {Příspěvky byly publikovány ve vědeckém časopise Acta academica karviniensia, který je indexován v databázích}, pages = {270 - 277}, publisher = {Slezská univerzita Opava, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné}, title = {Institucionální stravování není podmínkou pro rozvoj cestovního ruchu, ale jeho úloha je nezastupitelná}, year = {2016} }
TY - JOUR ID - 16545 AU - Zimáková, Blanka PY - 2016 TI - Institucionální stravování není podmínkou pro rozvoj cestovního ruchu, ale jeho úloha je nezastupitelná PB - Slezská univerzita Opava, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné CY - Karviná SN - 9788075102034 N1 - Příspěvky byly publikovány ve vědeckém časopise Acta academica karviniensia, který je indexován v databázích KW - Forms of catering, restaurant catering, institutional catering, specifics, differences ER -
ZIMÁKOVÁ, Blanka. Institucionální stravování není podmínkou pro rozvoj cestovního ruchu, ale jeho úloha je nezastupitelná. In Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné. \textit{Sborník recenzovaných příspěvků - 5. Mezinárodní vědecká konference - Aktuální trendy lázeňství, hotelnictví a turismu - 23. -24. března 2016 KARVINÁ}. 1st ed. Karviná: Slezská univerzita Opava, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné, 2016, p.~270 - 277, 290 pp. ISBN~978-80-7510-203-4.
|