ZIMÁKOVÁ, Blanka. Institucionální stravování není podmínkou pro rozvoj cestovního ruchu, ale jeho úloha je nezastupitelná. In Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné. Sborník recenzovaných příspěvků - 5. Mezinárodní vědecká konference - Aktuální trendy lázeňství, hotelnictví a turismu - 23. -24. března 2016 KARVINÁ. 1. vyd. Karviná: Slezská univerzita Opava, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné, 2016, s. 270 - 277, 290 s. ISBN 978-80-7510-203-4.
Další formáty:   BibTeX LaTeX RIS
Základní údaje
Originální název Institucionální stravování není podmínkou pro rozvoj cestovního ruchu, ale jeho úloha je nezastupitelná
Název česky Institucionální stravování není podmínkou pro rozvoj cestovního ruchu, ale jeho úloha je nezastupitelná
Autoři ZIMÁKOVÁ, Blanka.
Vydání 1. vyd. Karviná, Sborník recenzovaných příspěvků - 5. Mezinárodní vědecká konference - Aktuální trendy lázeňství, hotelnictví a turismu - 23. -24. března 2016 KARVINÁ, od s. 270 - 277, 290 s. 2016.
Nakladatel Slezská univerzita Opava, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Další údaje
Typ výsledku Stať ve sborníku
Utajení není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání paměťový nosič (CD, DVD, flash disk)
Organizační jednotka University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
ISBN 978-80-7510-203-4
Klíčová slova česky Společné stravování, formy stravování, specifika, odlišnosti
Klíčová slova anglicky Forms of catering, restaurant catering, institutional catering, specifics, differences
Příznaky Recenzováno
Změnil Změnila: Ing. Blanka Zimáková, učo 4169. Změněno: 10. 10. 2016 10:58.
VytisknoutZobrazeno: 5. 7. 2024 02:35