ZIMÁKOVÁ, Blanka. Institucionální stravování není podmínkou pro rozvoj cestovního ruchu, ale jeho úloha je nezastupitelná. In Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné. Sborník recenzovaných příspěvků - 5. Mezinárodní vědecká konference - Aktuální trendy lázeňství, hotelnictví a turismu - 23. -24. března 2016 KARVINÁ. 1st ed. Karviná: Slezská univerzita Opava, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné, 2016, p. 270 - 277, 290 pp. ISBN 978-80-7510-203-4.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Institucionální stravování není podmínkou pro rozvoj cestovního ruchu, ale jeho úloha je nezastupitelná
Name in Czech Institucionální stravování není podmínkou pro rozvoj cestovního ruchu, ale jeho úloha je nezastupitelná
Authors ZIMÁKOVÁ, Blanka.
Edition 1. vyd. Karviná, Sborník recenzovaných příspěvků - 5. Mezinárodní vědecká konference - Aktuální trendy lázeňství, hotelnictví a turismu - 23. -24. března 2016 KARVINÁ, p. 270 - 277, 290 pp. 2016.
Publisher Slezská univerzita Opava, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Other information
Type of outcome Proceedings paper
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
Publication form storage medium (CD, DVD, flash disk)
Organization unit University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
ISBN 978-80-7510-203-4
Keywords (in Czech) Společné stravování, formy stravování, specifika, odlišnosti
Keywords in English Forms of catering, restaurant catering, institutional catering, specifics, differences
Tags Reviewed
Changed by Changed by: Ing. Blanka Zimáková, učo 4169. Changed: 10/10/2016 10:58.
PrintDisplayed: 5/7/2024 15:14