Detailed Information on Publication Record
2016
Institucionální stravování není podmínkou pro rozvoj cestovního ruchu, ale jeho úloha je nezastupitelná
ZIMÁKOVÁ, BlankaBasic information
Original name
Institucionální stravování není podmínkou pro rozvoj cestovního ruchu, ale jeho úloha je nezastupitelná
Name in Czech
Institucionální stravování není podmínkou pro rozvoj cestovního ruchu, ale jeho úloha je nezastupitelná
Authors
ZIMÁKOVÁ, Blanka
Edition
1. vyd. Karviná, Sborník recenzovaných příspěvků - 5. Mezinárodní vědecká konference - Aktuální trendy lázeňství, hotelnictví a turismu - 23. -24. března 2016 KARVINÁ, p. 270 - 277, 290 pp. 2016
Publisher
Slezská univerzita Opava, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Other information
Type of outcome
Stať ve sborníku
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
Publication form
storage medium (CD, DVD, flash disk)
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
ISBN
978-80-7510-203-4
Keywords (in Czech)
Společné stravování, formy stravování, specifika, odlišnosti
Keywords in English
Forms of catering, restaurant catering, institutional catering, specifics, differences
Tags
Reviewed
Změněno: 10/10/2016 10:58, Ing. Blanka Zimáková