D 2016

Institucionální stravování není podmínkou pro rozvoj cestovního ruchu, ale jeho úloha je nezastupitelná

ZIMÁKOVÁ, Blanka

Basic information

Original name

Institucionální stravování není podmínkou pro rozvoj cestovního ruchu, ale jeho úloha je nezastupitelná

Name in Czech

Institucionální stravování není podmínkou pro rozvoj cestovního ruchu, ale jeho úloha je nezastupitelná

Authors

ZIMÁKOVÁ, Blanka

Edition

1. vyd. Karviná, Sborník recenzovaných příspěvků - 5. Mezinárodní vědecká konference - Aktuální trendy lázeňství, hotelnictví a turismu - 23. -24. března 2016 KARVINÁ, p. 270 - 277, 290 pp. 2016

Publisher

Slezská univerzita Opava, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné

Other information

Type of outcome

Stať ve sborníku

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

Publication form

storage medium (CD, DVD, flash disk)

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

ISBN

978-80-7510-203-4

Keywords (in Czech)

Společné stravování, formy stravování, specifika, odlišnosti

Keywords in English

Forms of catering, restaurant catering, institutional catering, specifics, differences

Tags

Reviewed
Změněno: 10/10/2016 10:58, Ing. Blanka Zimáková
Displayed: 27/12/2024 13:27