Other formats:
BibTeX
LaTeX
RIS
@inproceedings{16625, author = {Zelený, Jiří}, address = {Praha}, booktitle = {Sborník mezinárodní vědecké konference Hotelnictví, turismus a vzdělávání}, editor = {Radka Balakovská}, keywords = {wine evaluation, serving of wine, temperature of wine, wine, wine characteristics}, howpublished = {tištěná verze "print"}, language = {cze}, location = {Praha}, isbn = {978-80-87411-70-4}, pages = {256-268}, publisher = {Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o.}, title = {Jaké složky vína jsou vnímány odlišně při rozdílné servírovací teplotě?}, url = {http://www.vsh.cz//file.php?id=195}, year = {2015} }
TY - JOUR ID - 16625 AU - Zelený, Jiří PY - 2015 TI - Jaké složky vína jsou vnímány odlišně při rozdílné servírovací teplotě? PB - Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o. CY - Praha SN - 9788087411704 KW - wine evaluation, serving of wine, temperature of wine, wine, wine characteristics UR - http://www.vsh.cz//file.php?id=195 N2 - Tento příspěvek se zabývá otázkou rozdílného vnímání jednotlivých složek vín, ke kterému dochází během jejich servírování při různých teplotách. Pomocí senzorického hodnocení v odborné komisi byly hodnoceny vzorky vín při 3 rozdílných teplotách. Po provedení analýzy získaných dat a následném vyhodnocení lze tvrdit, že servírovací teplota vín má vliv pouze na některé složky vína. Překvapivě se však liší míra změny vnímání jednotlivých složek u různých vín. ER -
ZELENÝ, Jiří. Jaké složky vína jsou vnímány odlišně při rozdílné servírovací teplotě? (Which Components of Wine are Percieved Differently with Changing Serving Temperature?). In Radka Balakovská. \textit{Sborník mezinárodní vědecké konference Hotelnictví, turismus a vzdělávání}. Praha: Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o., 2015, p.~256-268. ISBN~978-80-87411-70-4.
|