Gastronomie - servis, studijní opora pro kombinovanou formu studia
ZIMÁKOVÁ, Blanka. Gastronomie - servis, studijní opora pro kombinovanou formu studia. Online. 2016, 31 s. |
Další formáty:
BibTeX
LaTeX
RIS
|
Základní údaje | |
---|---|
Originální název | Gastronomie - servis, studijní opora pro kombinovanou formu studia |
Název česky | Gastronomie - servis, studijní opora pro kombinovanou formu studia |
Název anglicky | Gastronomy - Services |
Autoři | ZIMÁKOVÁ, Blanka. |
Vydání | 31 s. 2016. |
Další údaje | |
---|---|
Originální jazyk | čeština |
Typ výsledku | Učební texty pomůcky (vč. dílčích kapitol v učebnicích) |
Utajení | není předmětem státního či obchodního tajemství |
Forma vydání | elektronická verze "online" |
Organizační jednotka | University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. |
Klíčová slova česky | Gastronomie, inventář, nabídka, jídelní a nápojový lístek, systémy a způsoby obsluhy, složitá obsluha, trendy v gastronomii |
Změnil | Změnila: Ing. Blanka Zimáková, učo 4169. Změněno: 30. 8. 2016 13:36. |
Anotace |
---|
Vývoj gastronomie; pracovníci v obsluze; inventář; příprava pracoviště; techniky servisu; servis pokrmů a nápojů; nabídka - jídelní a nápojový lístek, menu; společenské akce, složitá obsluha, bar. |
VytisknoutZobrazeno: 15. 10. 2024 23:36