2016
Gastronomie - servis, studijní opora pro kombinovanou formu studia
ZIMÁKOVÁ, BlankaBasic information
Original name
Gastronomie - servis, studijní opora pro kombinovanou formu studia
Name in Czech
Gastronomie - servis, studijní opora pro kombinovanou formu studia
Name (in English)
Gastronomy - Services
Authors
ZIMÁKOVÁ, Blanka
Edition
31 pp. 2016
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Teaching aids, texts (including individual chapters in textbooks)
Confidentiality degree
is not subject to a state or trade secret
Publication form
electronic version available online
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech)
Gastronomie, inventář, nabídka, jídelní a nápojový lístek, systémy a způsoby obsluhy, složitá obsluha, trendy v gastronomii
Changed: 30/8/2016 13:36, Ing. Blanka Zimáková
Abstract
V originále
Vývoj gastronomie; pracovníci v obsluze; inventář; příprava pracoviště; techniky servisu; servis pokrmů a nápojů; nabídka - jídelní a nápojový lístek, menu; společenské akce, složitá obsluha, bar.