c 2016

Gastronomie - servis, studijní opora pro kombinovanou formu studia

ZIMÁKOVÁ, Blanka

Basic information

Original name

Gastronomie - servis, studijní opora pro kombinovanou formu studia

Name in Czech

Gastronomie - servis, studijní opora pro kombinovanou formu studia

Name (in English)

Gastronomy - Services

Authors

ZIMÁKOVÁ, Blanka

Edition

31 pp. 2016

Other information

Language

Czech

Type of outcome

Učební texty pomůcky (vč. dílčích kapitol v učebnicích)

Confidentiality degree

není předmětem státního či obchodního tajemství

Publication form

electronic version available online

Organization unit

University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.

Keywords (in Czech)

Gastronomie, inventář, nabídka, jídelní a nápojový lístek, systémy a způsoby obsluhy, složitá obsluha, trendy v gastronomii
Změněno: 30/8/2016 13:36, Ing. Blanka Zimáková

Abstract

V originále

Vývoj gastronomie; pracovníci v obsluze; inventář; příprava pracoviště; techniky servisu; servis pokrmů a nápojů; nabídka - jídelní a nápojový lístek, menu; společenské akce, složitá obsluha, bar.