2016
Gastronomie - servis, studijní opora pro kombinovanou formu studia
ZIMÁKOVÁ, BlankaZákladní údaje
Originální název
Gastronomie - servis, studijní opora pro kombinovanou formu studia
Název česky
Gastronomie - servis, studijní opora pro kombinovanou formu studia
Název anglicky
Gastronomy - Services
Autoři
ZIMÁKOVÁ, Blanka
Vydání
31 s. 2016
Další údaje
Jazyk
čeština
Typ výsledku
Učební texty pomůcky (vč. dílčích kapitol v učebnicích)
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Forma vydání
elektronická verze "online"
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
Gastronomie, inventář, nabídka, jídelní a nápojový lístek, systémy a způsoby obsluhy, složitá obsluha, trendy v gastronomii
Změněno: 30. 8. 2016 13:36, Ing. Blanka Zimáková
Anotace
V originále
Vývoj gastronomie; pracovníci v obsluze; inventář; příprava pracoviště; techniky servisu; servis pokrmů a nápojů; nabídka - jídelní a nápojový lístek, menu; společenské akce, složitá obsluha, bar.