ZIMÁKOVÁ, Blanka. Gastronomie - servis, studijní opora pro kombinovanou formu studia (Gastronomy - Services). Online. 2016, 31 pp.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Gastronomie - servis, studijní opora pro kombinovanou formu studia
Name in Czech Gastronomie - servis, studijní opora pro kombinovanou formu studia
Name (in English) Gastronomy - Services
Authors ZIMÁKOVÁ, Blanka.
Edition 31 pp. 2016.
Other information
Original language Czech
Type of outcome Teaching aids, texts (including individual chapters in textbooks)
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
Publication form electronic version available online
Organization unit University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech) Gastronomie, inventář, nabídka, jídelní a nápojový lístek, systémy a způsoby obsluhy, složitá obsluha, trendy v gastronomii
Changed by Changed by: Ing. Blanka Zimáková, učo 4169. Changed: 30/8/2016 13:36.
Abstract
Vývoj gastronomie; pracovníci v obsluze; inventář; příprava pracoviště; techniky servisu; servis pokrmů a nápojů; nabídka - jídelní a nápojový lístek, menu; společenské akce, složitá obsluha, bar.
PrintDisplayed: 6/5/2024 12:54