c 2016

Gastronomie - servis, studijní opora pro kombinovanou formu studia

ZIMÁKOVÁ, Blanka

Základní údaje

Originální název

Gastronomie - servis, studijní opora pro kombinovanou formu studia

Název česky

Gastronomie - servis, studijní opora pro kombinovanou formu studia

Název anglicky

Gastronomy - Services

Autoři

ZIMÁKOVÁ, Blanka

Vydání

31 s. 2016

Další údaje

Jazyk

čeština

Typ výsledku

Učební texty pomůcky (vč. dílčích kapitol v učebnicích)

Utajení

není předmětem státního či obchodního tajemství

Forma vydání

elektronická verze "online"

Organizační jednotka

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Klíčová slova česky

Gastronomie, inventář, nabídka, jídelní a nápojový lístek, systémy a způsoby obsluhy, složitá obsluha, trendy v gastronomii
Změněno: 30. 8. 2016 13:36, Ing. Blanka Zimáková

Anotace

V originále

Vývoj gastronomie; pracovníci v obsluze; inventář; příprava pracoviště; techniky servisu; servis pokrmů a nápojů; nabídka - jídelní a nápojový lístek, menu; společenské akce, složitá obsluha, bar.
Zobrazeno: 5. 11. 2024 01:15