Detailed Information on Publication Record
2016
Historický seminář „Gastronomie doby Karla IV.“
ZELENÝ, JiříBasic information
Original name
Historický seminář „Gastronomie doby Karla IV.“
Name (in English)
Historical Seminar "Gastronomy in the Time of Charles IV."
Authors
Edition
Odkaz Karla IV. v ekonomicko-kulturním kontextu, Katedra arts managementu, VŠE, 2016
Other information
Language
Czech
Type of outcome
Vyžádané přednášky
Field of Study
60101 History
Country of publisher
Czech Republic
Confidentiality degree
není předmětem státního či obchodního tajemství
References:
Organization unit
University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech)
Enogastronomie, horenské právo, Karel IV., Rulandské bílé, Rulandské modré, Rulandské šedé, vinařství, vinohradnictví
Keywords in English
Bergrecht, Charles IV., Pinot blanc, Pinot gris, Pinot noir, viticulture, wine and food pairing, winemaking
Změněno: 6/2/2018 17:40, Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
V originále
Dvoudenní program je zaměřen na osobnost Karla IV. a jeho význam v současné době. Na programu jsou jak odborné bloky s kulturně-politickým a ekonomickým zaměřením, tak umělecký program a historicko-gastronomický seminář o době Karla IV.
In English
The two-day program focuses on the personality of Charles IV. and its importance in the present. The program includes both, expert blocks with cultural, political and economic orientation, and art program, it includes historical and gastronomical seminar about the era of Charles IV.