ZELENÝ, Jiří. Historický seminář „Gastronomie doby Karla IV.“ (Historical Seminar "Gastronomy in the Time of Charles IV."). In Odkaz Karla IV. v ekonomicko-kulturním kontextu, Katedra arts managementu, VŠE. 2016.
Other formats:   BibTeX LaTeX RIS
Basic information
Original name Historický seminář „Gastronomie doby Karla IV.“
Name (in English) Historical Seminar "Gastronomy in the Time of Charles IV."
Authors ZELENÝ, Jiří.
Edition Odkaz Karla IV. v ekonomicko-kulturním kontextu, Katedra arts managementu, VŠE, 2016.
Other information
Original language Czech
Type of outcome Requested lectures
Field of Study 60101 History
Country of publisher Czech Republic
Confidentiality degree is not subject to a state or trade secret
WWW URL
Organization unit University College Prague – University of International Relations and Institute of Hospitality Management and Economics, Ltd.
Keywords (in Czech) Enogastronomie, horenské právo, Karel IV., Rulandské bílé, Rulandské modré, Rulandské šedé, vinařství, vinohradnictví
Keywords in English Bergrecht, Charles IV., Pinot blanc, Pinot gris, Pinot noir, viticulture, wine and food pairing, winemaking
Changed by Changed by: Ing. Jiří Zelený, Ph.D., učo 10755. Changed: 6/2/2018 17:40.
Abstract
Dvoudenní program je zaměřen na osobnost Karla IV. a jeho význam v současné době. Na programu jsou jak odborné bloky s kulturně-politickým a ekonomickým zaměřením, tak umělecký program a historicko-gastronomický seminář o době Karla IV.
Abstract (in English)
The two-day program focuses on the personality of Charles IV. and its importance in the present. The program includes both, expert blocks with cultural, political and economic orientation, and art program, it includes historical and gastronomical seminar about the era of Charles IV.
PrintDisplayed: 5/7/2024 15:16