p
2016
Historický seminář „Gastronomie doby Karla IV.“
ZELENÝ, Jiří
Základní údaje
Originální název
Historický seminář „Gastronomie doby Karla IV.“
Název anglicky
Historical Seminar "Gastronomy in the Time of Charles IV."
Vydání
Odkaz Karla IV. v ekonomicko-kulturním kontextu, Katedra arts managementu, VŠE, 2016
Další údaje
Typ výsledku
Vyžádané přednášky
Stát vydavatele
Česká republika
Utajení
není předmětem státního či obchodního tajemství
Organizační jednotka
University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
Klíčová slova česky
Enogastronomie, horenské právo, Karel IV., Rulandské bílé, Rulandské modré, Rulandské šedé, vinařství, vinohradnictví
Klíčová slova anglicky
Bergrecht, Charles IV., Pinot blanc, Pinot gris, Pinot noir, viticulture, wine and food pairing, winemaking
V originále
Dvoudenní program je zaměřen na osobnost Karla IV. a jeho význam v současné době. Na programu jsou jak odborné bloky s kulturně-politickým a ekonomickým zaměřením, tak umělecký program a historicko-gastronomický seminář o době Karla IV.
Anglicky
The two-day program focuses on the personality of Charles IV. and its importance in the present. The program includes both, expert blocks with cultural, political and economic orientation, and art program, it includes historical and gastronomical seminar about the era of Charles IV.
Zobrazeno: 26. 12. 2024 19:18